Call US - 214 - 2547 - 142

Home » Uncategorized » Moskee bezoeken

Moskee bezoeken

Moskee bezoeken
Er zijn verschillende redenen om een moskee bezoeken. De ene persoon heeft interesse in het geloof, de ander in de cultuur en de ander heeft meer interesse in de architectuur en inrichting.
Wat uw reden ook is, bij moskeerondleiding.nl bent u van harte welkom!

Obstakels
Voordat u een moskee gaat bezoeken kan het zijn dat er een aantal obstakels zijn. Dit kan verschillen per persoon.
Het is misschien moeilijk om een telefoonnummer of email adres van een moskee te vinden. Soms is het zelfs moeilijk om überhaupt een moskee bij u in de buurt te vinden!

De oplossing
Bij moskeerondleiding.nl hebben wij een aantal moskeeën op een rijtje gezet waar u gratis een rondleiding kunt volgen. Het enige wat u hoeft te doen is op onze home-page het formuliertje in te vullen. Daarna neemt de lokale moskee contact met u op om een datum voor moskee bezoek af te spreken. Het kan zijn dat de moskee bij u in de buurt (nog) niet meedoet met dit project. Mocht dat het geval zijn dan verwijzen wij u door naar www.moskeewijzer.nl. Hier kunt u zelf kijken welke moskeeën er allemaal bij u in de omgeving zijn. Daarna kunt u deze moskee bezoeken. De moskeeën zijn normaliter open tijdens de gebedstijden. Deze tijden kunt u vinden op http://www.islamproducten.nl/gebedstijden. 

 

Namens alle rondleiders wensen wij u veel plezier met uw rondleiding!


moskee bezoeken

Foto: http://s1.firstpost.in/wp-content/uploads/2015/08/PM-Modi-Abu-Dhabi-PTI.jpg

Comments are closed.